Řezy Raffaelo
Suroviny:
2 vejce
1 hrnek cukr m.
1/2 hrnku oleje
2 hrníčky pol. mouky
1 prášek do peč.
1 hrníček mléka
Na povrch:
1 hrníček strouhaného kokosu
1/2 hrníčku cukru m.
1-2 smetany ke šlehání
Postup:
Ušleháme vejce s cukrem do pěny, přimícháme ručně metličkou olej, mléko a nakonec mouku s pr. do peč. Vče řádně promícháme a nalejeme na vymazaný a vysypaný plech. Posypeme smícháným kokosem s cukrem, rovnoměrně. Pečeme asi 30min na 170°C. Nesmí na povrchu příliš moc ztmavnout aby kokos nezhořkl. Ještě horké polejeme povrch smetanou a necháme vychladnout.
Dobrou chuť
Beruška :-)
Náhledy fotografií ze složky Dezerty, buchty, koláče a atd...